Clinic De Vijf van De Haar (of de 10km)

De Vijf van de Haar (5 km) of de Tien van de Haar (10 km)
In aanloop naar De Halve van de Haar start Athletic Point in januari met een 10-weekse hardloop clinic richting het evenement De Halve van de Haar.
De clinic is bedoeld voor zowel de beginnende als de meer ervaren loper. Aan de hand van een trainingsschema bereiden wij je voor op de 5km of de 10 km tijdens dit evenement. De gezamenlijke trainingen vinden plaats op woensdagavond op de atletiekbaan in het Amaliapark of op zaterdagochtend op ‘t Lint in het Maximapark. Het maakt niet uit welke afstand je gaat lopen, want er wordt getraind in verschillende niveau groepen. Loopplezier staat voorop!

Gezamenlijke trainingen
Tijdens de 10-weekse gezamenlijke trainingen loop je in je eigen niveaugroep. Hierdoor krijg je altijd de juiste trainingsprikkel, zonder jezelf voorbij te lopen. De training bestaat uit een warming-up en lenigheid- en coördinatie oefeningen. Daarnaast besteden we natuurlijk aandacht aan looptechniek, zodat je leert makkelijker te lopen en daarmee de kans op blessures verkleint.

Aanvang trainingen
De gezamenlijke trainingen starten op zaterdag 20 januari op het Lint in het Maximapark, vertrek vanuit het Sportcentrum Oudenrijn in Vleuten, in de ochtend van 9.30-11.00 uur. De trainingen worden daarna iedere week vervolgd tot de wedstrijddag op 2e paasdag 2 april 2018.

Kosten
Je betaald voor deze 10-weekse hardloopclinic € 67,50. Dat is inclusief:

  • 10 weken gezamenlijke trainingen onder professionele begeleiding van ervaren hardlooptrainers
  • trainingsschema voor de afstand van de Vijf van De Haar (5 KM)
  • advies over voeding, sportblessures, kleding en schoeisel
  • gratis startbewijs voor het onderdeel van je keuze, op te geven voor 1 maart!
  • opvang en begeleiding op de wedstrijddag 2 april 2018
  • functioneel “De Halve van de Haar” hardloop t-shirt
  • herinneringsmedaille

Inschrijven
Je kunt je hier direct inschrijven.