Lidmaatschap jeugd

Hardlopen is bij kinderen en jongeren steeds populairder en dat is positief nieuws. Je kunt namelijk niet vroeg genoeg beginnen met regelmatig bewegen. Want jong geleerd is oud gedaan!

Binnen Athletic Point hebben we al een aantal jaren op woensdagavond (18.30 tot 19.30 uur) speciale trainingen voor kinderen (6-11 jaar) en jeugd (12-18 jaar) op de Atletiekbaan in het Amaliapark in Utrecht.
Deze trainingen bestaan uit een variatie aan loopoefeningen en loopvormen. Op een ontspannen manier en spelenderwijs wordt er zowel aan conditieverbetering als aan de looptechniek gewerkt. De trainingen zijn specifiek gericht om de looptechniek en motoriek te verbeteren in het algemeen, maar ook ondersteunend voor andere sporten. Daarnaast wordt er natuurlijk aan de conditie gewerkt.
Als basis wordt er bij de eerste training gekeken naar de individuele belastbaarheid, techniek, conditie en wat er eventueel sport specifiek nodig is.

Plaats en tijd
De trainingen vinden plaats op de atletiekbaan in het Amalia Park te Utrecht. In de zomermaanden juni t/m augustus wordt er getraind in het Maximapark. We starten altijd op woensdagavond om 18:30 tot 19:30 uur. Met uitzondering van de schoolvakanties (regio midden) wordt er iedere week getraind.

Twee gratis proeflessen
Om sfeer te proeven en te ervaren of trainen bij Athletic Point iets is voor je kind, is er de mogelijkheid om gratis 2 proeflessen mee te trainen!


Lid worden van Athletic Point
Er zijn een aantal mogelijkheden wat betreft het lidmaatschap.

Lidmaatschap Loopgroep Athletic Point Jeugd (12 t/m 18 jaar)
AP-lidmaatschap Jeugd volledig seizoen (augustus – juli) € 139,-
AP-lidmaatschap Jeugd half seizoen (augustus – januari of februari – juli) € 79,-
AP-lidmaatschap Jeugd kwartaal seizoen ( augustus t/m oktober, november t/m januari, februari t/m april,
mei t/m juli) € 39,-

Wedstrijdlicentie (Running Athletic Point)
Je kunt additioneel kiezen voor een wedstrijdlicentie van de Atletiekunie. Hiermee kun je deelnemen aan baan- en wegwedstrijden. Een wedstrijdlicentie kost € 32,50 per jaar (jan. t/m dec.) incl. administratiekosten.

Lidmaatschap Loopgroep Athletic Point Kids (6 t/m 11 jaar)
AP-lidmaatschap Kids volledig seizoen (augustus – juli) € 109,-
AP-lidmaatschap Kids half seizoen ( augustus t/m oktober, november t/m januari, februari t/m april,
mei t/m juli ) € 59,-
AP-lidmaatschap Kids kwartaal seizoen ( augustus t/m oktober, november t/m januari, februari t/m april,
mei t/m juli ) € 29,-

Wedstrijdlicentie (Running Athletic Point)
Je kunt additioneel kiezen voor een wedstrijdlicentie van de Atletiekunie. Hiermee kun je deelnemen aan baan- en wegwedstrijden. Een wedstrijdlicentie kost € 26,50 per jaar (januari t/m december) incl. administratiekosten.

NB: Mocht je tussentijds lid worden volgt berekening naar ratio.

Betaling lidmaatschapsgeld
Het is alleen mogelijk te kiezen voor automatische incasso, bij start van het nieuwe kwartaal zal het trainingsgeld dan automatisch worden geïncasseerd. Eventueel is contant betalen ook mogelijk.

Opzeggen lidmaatschap
Het lidmaatschap voor Jeugd en Kids is per gekozen periode opzegbaar, minimaal 1 maand voor het verstrijken van het lopend kwartaal seizoen, half jaar seizoen of jaar seizoen. Opzeggen kan heel eenvoudig via een e-mail naar info@athletic.nl.

Voor eventuele vragen over bovenstaande kun je te allen tijde contact met ons opnemen.

Geen wachtlijst, dus direct aan de slag!
Wij gaan de komende tijd onze jeugdtrainingen meer onder de aandacht brengen via diverse kanalen. Hierdoor verwachten wij een grotere groep jeugd. De eventuele uitbreiding van kids- en jeugdlopers gaan wij opvangen door de bestaande groep te verdelen op leeftijd. Wij houden hierbij rekening met de voorkeuren van de kinderen, denk hierbij aan samen trainen met een vriendje of vriendinnetje.

IMG_6280