Haarrijn Trailrun

AthleticPoint Events organiseert jaarlijks de Haarrijn Trailrun. Een trail rondom en nabij de Haarrijnse Plas in het gebied tussen Vleuten en de A2. Bij de eerste en tweede editie’s mochten we ruim 400 deelnemers verwelkomen. Reden genoeg om ook dit jaar weer een trailrun in het prachtige natuurgebied van Natuurmonumenten rondom de Haarrijnse plas te organiseren.

De vierde editie van de Haarrijn Trailrun staat gepland op 21 oktober 2018.

De Haarrijn Trailrun wordt gelopen rondom en nabij de Haarrijnse Plas en Haarzuilens (Utrecht).

Er zijn 4 afstanden. Wil je kennismaken met het hardlopen in een natuurlijke omgeving? Dan is er een afstand van ± 8 kilometer off-road. Heb je al meer loop ervaring dan is er een afstand van ± 15 kilometer. Speciaal voor de ervaren trailrunners is er nu een ± 20 kilometer loop! Ook hebben wij een jeugd trailroute opgenomen van ± 3km. Je kunt spoedig inschrijven.

Het parcours loopt grotendeels over onverharde paden, weilanden en strand in één prachtig mooi stuk natuur bij de Haarrijnse Plas. Verder lopen de routes ook via weilanden, bosrijke omgeving in een prachtig gebied van Natuurmonumenten rondom Kasteel De Haar in Haarzuilens.

Wil je meedoen aan deze prachtige trailrun? Schrijf je dan hier in!