Clinic 100 DAGEN SPORTRUSTEN TCS Amsterdam Marathon

De 42e editie van de Amsterdam Marathon wordt op 15 oktober 2017 georganiseerd. Wil jij meelopen en trainen voor deze populaire marathon of de halve marathon volgens de Sportrusten methode? Doe dan mee met deze clinic.

Op 8 juli 2017 start je met het 100 dagen programma. En omdat samen trainen vaak leuker is, je kunt elkaar dan steunen, motiveren en ervaringen uitwisselen, organiseert Sportrusten Leidsche Rijn deze hardloopclinic, waarbij je eens per 2 weken een gezamenlijke training hebt onder begeleiding van gecertificeerde Sportrusten looptrainers. Hoe leuk is dat? Samen met loopmaatjes trainen voor de halve of de hele marathon in Amsterdam.

We starten op 6 juli 2017 met een snelle 10km loop op ‘t Lint. Op basis van deze tijd word je eerste specifieke trainingsschema opgesteld.

Dus, wil jij je doel bereiken met minder kilometers, je lichaam minder belasten, rustiger ademen én een mooie tijd neerzetten? Schrijf je in voor deze unieke clinic!
Je krijgt het uitgebreide Sportrusten clinic pakket dan uitgereikt op 6 juli 2017 na afloop van de 10 km loop.

Wat krijg je van ons:
* 7 trainingen (eens per 2 weken) in de groep op donderdagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur in het Maximapark. Vertrek vanuit Sportcentrum Oudenrijn.
* Functioneel Sportrusten Amsterdam hardloopshirt t.w.v. € 20,00
* Wekelijks loop je zelf nog 2 of 3 keer
* Je doet dagelijks een ademhalingsoefening
* Het 100 dagen Sportrusten pakket met de 100 dagenkalender
* Je wordt ondersteund met het online Sportrusten programma
* Je hebt de mogelijkheid om gedurende 100 dagen vragen te stellen
* Je ontvangt loopschema’s
* En natuurlijk ontspanning en plezier!

Kosten voor deze clinic zijn € 147,00
Dat is dus inclusief 7 trainingen, de 10 km testloop op 6 juli,  het functioneel Sportrusten loopshirt en het Sportrusten pakket t.w.v. € 97,00. Je kiest dan voor pakket A op het inschrijfformulier. Geef daar ook aan of je voor de halve of de hele marathon wilt trainen.

Het Sportrusten pakket pakket incl. test, lezing, hardloopshirt € 127,00
Wil je graag de 10 km testloop doen op 6 juli, het Sportrusten Amsterdam Marathon hardloopshirt en het Sportrustenpakket ontvangen, dan betaal je € 127,00. Kies dan voor pakket B op het inschrijfformulier.

Het Sportrusten pakket zonder hardloopshirt, trainingen en test € 97,00
Lekker zelf aan de slag met Sportrusten, ook dat kan natuurlijk.
Kies dan voor pakket C op het inschrijfformulier.

Ben je lid van AthleticPoint dan krijg je korting!
Je ontvangt dan 20% korting op de clinic van € 147,00. Je betaalt dan slechts € 117,50.
Op het inschrijfformulier kies je: Clinic Sportrusten Pakket Compleet en vul je jouw lidmaatschapsnummer AP (pasje atletiekunie) in.