AP Nieuws

a.s. zondag 25 november gaan we opstAP. Dit keer wordt er een trail-clinic gegeven. Er zal gebruik gemaakt worden van de natuurlijke elementen. Ook is het mogelijk een duurloop te doen in eigen tempo. Het programma is divers, dus ieder AP-lid kan mee.

Let op! we hebben zojuist gezien dat er een andere evenement is in het Grote Bos daarom gaan we naar een andere locatie.

Het wordt het Panbos, De Holle Bilt 6 3732 HM De Bilt.

Locatie: Grote Bos in Doorn

Dit recreatieterrein ligt aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug. Wij kunnen hier gebruikmaken van de aangelegde paden en genieten van de prachtige natuur.

Tijden

Vertrek 9:00 vanaf Sportcentrum Oudenrijn met eigen autovervoer. We gaan zo veel mogelijk carpoolen. Het streven is om uiterlijk 12:00 weer terug te zijn. Je kunt ook rechtstreeks naar het Grote Bos komen om 09:00. Klik hier voor de routebeschrijving.

Na afloop van de opstAP-loop gaan we gezamenlijk koffie / thee drinken met eventueel wat lekkers erbij in een nabij gelegen horecagelegenheid. Gezellig bijkomen van de inspanning en bijkletsen (als dat al niet gebeurd is tijdens het lopen). Eten / drinken voor eigen kosten.

Niet vergeten

  • Schone, droge kleding/schoenen voor na het lopen
  • Handdoekje om je af te drogen
  • Geld voor koffie / thee / lekkers
  • Drinken / eten naar eigen behoefte
_DSC4291 _DSC4319