Lopen voor KWF “a LondenRun for Anita Langius-vdGun”

Ons AP-lid Rob van der Gun gaat lopen voor KWF ter nagedachtenis aan zijn zus. Steun jij ook deze actie?

In memoriam
Op 5 december is mijn sportieve zus Anita Langius-van der Gun op 54-jarige leeftijd overleden aan longkanker. Haar man Sjoerd en zoon Stef blijven achter maar worden gesteund door alle familie vrienden en kennissen uit De Meern en omstreken.
Ik ga op zondag 22 april 2018 de Londen Marathon lopen.
Met Anita heb ik afgesproken dat ik deze marathon gebruik om geld in te zamelen voor KWF. Voor haar heeft het geen zin meer maar wellicht kan deze bijdrage ervoor zorgen dat voor anderen er wel een genezende behandeling komt.
Je kan mij sponsoren via de site van KWF via deze link!
Iedere bijdrage is welkom!
Alvast bedankt ook namens mijn zus Anita!
Rob van der Gun