Terugblik op de Loop van Hein Wendel

Mijn droom is uitgekomen!!

Vijftig deelnemers aan de start van de eerste editie van de Loop van Hein Wendel, dat was mijn doel. Ik heb niet durven dromen dat dit ook echt uit zou komen. En daar stond ik dus op 10 december onder de boog bij Azotod, samen met de andere ‘die hearts’, onder barre, winterse omstandigheden en onzekere weersvoorspellingen. En ondanks dat, was opgeven die ochtend voor niemand een optie; iedereen is gefinisht!

Wat een mooie herinnering en eerbetoon aan mijn legendarische hardloopvader van een groep mensen die de passie voor hardlopen met hem deelt en er ook altijd is. In één woord: GEWELDIG!!

Samen met mijn familie heb ik genoten en ook veel reacties ontvangen van deelnemers die ons gevoel delen en het een mooi initiatief vonden. Het was een hele fijne, liefdevolle verbinding van mensen die ochtend en tegelijkertijd een reünie voor deelnemers van AP en Trecho.

Bij deze richt ik nogmaals een woord van dank aan Bert en zijn team van vrijwilligers: jullie hulp was superwelkom en hartverwarmend. Ook Trees Vermeulen en Joyce van Es, bedankt voor jullie enthousiasme om de Loop van Hein Wendel onder de aandacht van de leden van Trecho te brengen.

Door alle lopers is een bedrag van € 500,- bijeen gebracht voor de duofiets. Daar ben ik uiteraard ook heel blij mee. Mocht je nog willen bijdragen/meewerken aan dit goede doel, lees dan meer over dit initiatief via de link Duo fiets voor ouderen in Vleuten/De Meern (artikel VAR).

En tot slot (pak je agenda er gelijk even bij): er komt een tweede editie van de Loop van Hein Wendel. Deze zal plaatsvinden op zondag 9 december 2018. Je hoort er meer over in de loop van 2018.

Fijne feestdagen en tot ziens in het nieuwe jaar.

Hartelijke groet,
Ingrid Wendel