Continue to Run

Heb je meegedaan met de clinic De Halve van De Haar? Dan kan je natuurlijk verder bij Athletic Point. Je blijft zo lekker werken aan je conditie en techniek om nieuwe doelen te halen. Ook als je niet hebt meegedaan aan een van de clinics, maar wel wilt kennismaken met Athletic Point ben je natuurlijk van harte welkom en kan je aansluiten bij Continue to Run. Met z’n allen trainen we dan naar een door jou gekozen afstand bij de Maximapark Seizoensloop op 9 juli. Je startbewijs t.w.v. € 5,00 voor deze Maximapark Zomerloop krijg je gratis bij deze clinic.

Voor 45 euro kan je meetrainen bij Athletic Point in het kader van ‘Continue to Run’. Je mag meetrainen met alle wekelijkse trainingen van Athletic Point tot het einde van dit seizoen op 31 juli 2017. Daarna besluit je of je definitief lid wilt worden van Loopgroep Athletic Point.

De trainingen zijn op:

  • dinsdag 19:30 uur, start bij Voetbalvereniging MSV’19 Sportpark Hofland, Montfoort.
  • woensdag 19:00 of 20:00 uur op de atletiekbaan in het Amaliapark, Utrecht
  • zaterdag 09:00 uur op het Lint, vertrek vanaf Sportcentrum Oudenrijn, Vleuten
  • zondag 09:00 uur op het Lint, vertrek vanaf Sportcentrum Oudenrijn, Vleuten

Schrijf je nu in voor Continue to Run via het inschrijfformulier. Voor meer informatie kun je mailen naar: info@athletic.nl.