Voorbereidingsloop 3e 'HazenvoorPasen' zondag 12 februari

Zondag 12 februari staat de 3e voorbereidingsloop op de agenda. Vooruitlopend op de Jaarbeurs Utrecht Marathon, worden er voorbereidingslopen georganiseerd onder leiding van Athletic Point. Onder het motto “HazenvoorPasen-lopen” worden ieder 2e zondag maandelijks, vanaf 11 december, zijn deze lopen gehouden op ’t Lint in Vleuten een onderdeel van het marathon parcours 2012. In verschillende tempo’s worden er door verschillende groepen rondes van 8 km afgelegd. Je mag per ronde uitstappen. Een ieder kan en mag aan deze voorbereiding deelnemen, of je nu de 5, de 10, de 21 of de Marathon op 9 april gaat lopen. Deelname is gratis.


Vertrek is bij:
Sportcentrum Oudenrijn, Europaweg 48, 3451 HG Vleuten-De Meern
Starttijd is om 10.00 uur
• mogelijkheid tot deelname van nog 2 voorbereidingslopen;
• de lopen zijn: 12 februari en 11 maart;
• de afstanden zijn respectievelijk 16, 20 en 24 km;
• er zijn 5 “haas”-groepen met als tempo’s: 5:00-5:20-5:40-6:00 en 6:20 min p/km; Nieuw nu ook 6:40 p/km.
• na elke ronde van 8 km mag er ook uitgestapt worden;
• de stempelkaart is persoonlijk en niet overdraagbaar;
• bij tenminste 2 stempels kan je de kaart inleveren voor een presentje;
• het presentje is te verkrijgen op de laatste voorbereidingsloop of
op het Jaarbeursterrein op 1e en 2e paasdag bij de Athletic Point stand.

Winterse omstandigheden kunnen ons doen besluiten tot afgelasting. Kijk regelmatig hiervoor op onze site.

Opstap hardloopclinic
Tijdens de voorbereidingslopen is het ook mogelijk kennis te maken met hardlopen. Onder het motto opstAP-hardloopclinic kun je aansluiten bij deze eenmalige loopclinic, gegeven door trainers van Athletic Point. Wellicht wordt je gegrepen door het ‘loopvirus’ en ga je meetrainen richting een onderdeel van de Jaarbeurs Utrecht Marathon. Je kunt je geheel gratis aansluiten bij deze hardloopclinic.
Met een paar weken training loop je al de 5km Run op 2e paasdag mee!