Voorbereidingsloop ‘Hazen voor Pasen’ zondag 8 januari

Komende maanden worden er, vooruitlopend op de Jaarbeurs Utrecht Marathon op 9 april 2012, voorbereidingslopen georganiseerd onder leiding van Athletic Point. Onder het motto ‘Hazen voor Pasen’ wordt ieder tweede zondag van de maand, vanaf 11 december, zo’n voorbereidingsloop georganiseerd op ’t Lint (Maximapark). Dit is ook onderdeel van het marathon parcours op 9 april.

In verschillende tempogroepen worden er meerdere rondes van 8 km afgelegd, maar je mag natuurlijk na elke ronde uitstappen. Iedereen mag aan deze voorbereidingslopen meedoen, of je nu 5km, 10km, de halve of de hele marathon op 9 april gaat lopen. Deelname is gratis.

Locatie

Er wordt verzameld in Sportcentrum Oudenrijn (Europaweg 48, 3451 HG Vleuten-De Meern) en we vertrekken uiterlijk 9:45 richting 't Lint. De starttijd is om 10:00 vanaf kilometerpunt 0 (vlakbij bij het Anafora theehuis) en is duidelijk herkenbaar aan de Athletic Point tent. Je kunt ook rechtstreeks naar het startpunt komen.

  • Er worden worden door de Hazen 3 rondes gelopen en je kunt na elke ronde van 8 kilometer uitstappen;
  • Er zijn verschillende tempogroepen, te weten 5:00 – 5:20 – 5:40 – 6:00 en 6:20 minuten per kilometer;
  • Iedere deelnemer krijgt een stempelkaart deze is persoonlijk en niet overdraagbaar;
  • Bij tenminste 3 stempels/ meelopen kan je de kaart inleveren voor een presentje;
  • het presentje is te verkrijgen op de laatste voorbereidingsloop of op het Jaarbeursterrein op 1e en 2e paasdag bij de Athletic Point stand.