Clinic achtste (5,25 km) en kwart marathon (10,5 km)

Train met Athletic Point voor de kwart en de achtste van De Haar op 2e paasdag 17 april in Haarzuilens.

De Achtste van de Haar (5,25 km) en De Kwart van De Haar (10,5 km)
In aanloop naar De Halve van de Haar start Athletic Point in januari met een 10-weekse hardloop clinic richting het evenement De Halve van de Haar.
De clinic is bedoeld voor zowel de beginnende als de meer ervaren loper. Aan de hand van een trainingsschema bereiden wij je voor op de 5 en de 10 km tijdens dit evenement. De gezamenlijke trainingen vinden plaats op woensdagavond op de atletiekbaan in het Amaliapark of op zaterdagochtend op ‘t Lint in het Maximapark. Het maakt niet uit welke afstand je gaat lopen, want er wordt getraind in verschillende niveau groepen. Loopplezier staat voorop!

Gezamenlijke trainingen
Tijdens de 10-weekse gezamenlijke trainingen loop je in je eigen niveaugroep. Hierdoor krijg je altijd de juiste trainingsprikkel, zonder jezelf voorbij te lopen. De training bestaat uit een warming-up en lenigheid- en coördinatie oefeningen. Daarnaast besteden we natuurlijk aandacht aan looptechniek, zodat je leert makkelijker te lopen en daarmee de kans op blessures verkleint.

Aanvang trainingen
De gezamenlijke trainingen starten op woensdag 8 februari op de atletiekbaan Amaliapark in de avond 19:30-21:00 uur of op zaterdag 11 februari 2017 vanuit het Sportcentrum Oudenrijn in Vleuten, in de ochtend van 9.30-11.00 uur. De trainingen worden daarna iedere week vervolgd tot de wedstrijddag op 2e paasdag 17 april 2017.

Kosten
Als je geen lid bent van Athletic Point betaal je voor deze 10-weekse hardloopclinic € 67,50. Dat is inclusief:

  • 10 weken gezamenlijke trainingen onder professionele begeleiding van ervaren hardlooptrainers
  • trainingsschema voor de afstand van de achtste marathon (5,25 km) of de kwart marathon 10.55 KM)
  • advies over voeding, sportblessures, kleding en schoeisel
  • gratis startbewijs, onderdeel van je keuze pas op te geven voor 1 maart!
  • opvang en begeleiding op de wedstrijddag 17 april 2017
  • functioneel “De Halve van de Haar” hardloop t-shirt
  • herinneringsmedaille

Leden van Athletic Point betalen voor deze 10-weekse clinic slechts € 47,50.

Inschrijven
Je kunt je hier direct inschrijven.

Wanneer je je al hebt ingeschreven bij de organisatie van De Halve van De Haar dan kun je ons dit laten weten. Wij kunnen dan zorgen dat de kosten voor het startbewijs of bestelde t-shirt in mindering worden gebracht op het clinic bedrag. Stuur even een email naar info@athletic.nl.