Clinic Start-to-ChiRun 3 km en 5 km DivaRun

Voor de 2e keer op rij wordt de DivaRun als onderdeel van het Loopfestival LeidscheRijn georganiseerd. Zaterdagavond 20 mei 2017 om 19:00 uur is het startschot nabij het festivalterrein in het Maximapark. De DivaRun is er voor dames vanaf 12 jaar tot … , het maakt niet uit welke leeftijd! Naast de 5 km loop is er dit jaar ook een
3 km loop.

Wil jij meelopen en samen trainen voor de DivaRun volgens de techniek van ChiRunning?
Dan is deze clinic iets voor jou!

Met ChiRunning kun je:
1. Hardlopen zonder blessures
2. Efficiënter en gemakkelijker hardlopen

Onder begeleiding van AP-trainer en gecertificeerd ChiRunning instructeur Karlijn van der Meer train je volgens deze techniek in 10 weken naar de DivaRun op 20 mei aanstaande.

De Start-to-ChiRun clinic start op donderdagavond 9 maart 2017 en is bedoeld voor iedereen die al lang niet heeft gesport of misschien nog nooit hard gelopen heeft. Dit programma leert je vanaf de basis ChiWalking en ChiRunning als looptechnieken aan. Niet alleen wordt het hardlopen makkelijker en lichter als je het met een goede techniek doet, je verkleint ook enorm de kans op blessures. En omdat je toch vanaf de basis moet opbouwen, gaat het aanleren van een goede techniek in één moeite door.

Het programma bouwt heel rustig op vanaf wandelen naar een combinatie van wandelen en hardlopen en voor degenen die dat willen: naar een half uur onafgebroken hardlopen achter elkaar. We werken met 3 basisschema’s, voor drie verschillende niveaus.

Er zijn tien gezamenlijke trainingen op donderdagavond en elke sessie bestaat uit een deel techniek en een deel training. Daarnaast doe je zelf nog twee trainingen. Geleidelijk aan ontwikkel je een mooie looptechniek. Gecombineerd met een conditie die steeds vooruit gaat leg je daarmee de basis voor een leven lang loopplezier!

Dus, wil jij starten met hardlopen volgens een techniek die lopen makkelijker maakt en de kans op blessures verkleint? Schrijf je dan in voor deze unieke clinic!

Wat krijg je:
* 10 Gezamenlijke trainingen onder begeleiding van een gecertificeerd ChiRunning instructeur op donderdagavond om 19:30 uur op de atletiekbaan Amaliapark
* Kleine groep met veel persoonlijke aandacht en feedback
* Een loopschema voor 3 verschillende trainingen en aandachtspunten per week
* Twee keer een video-analyse van je looptechniek en advies over persoonlijke aandachtspunten
* Gedurende de gehele clinic en daarna advies met betrekking tot ChiRunning
* Startbewijs voor de DiVarun van 3 km of 5 km.

Kosten voor deze unieke clinic zijn € 150,00

Heb je interesse? Stuur een email met je naam, e-mailadres en telefoonnummer naar: info@chikarunning.nl